Sport

Kristiansund har Kwarasey i kikkerten

Adam Larsen Kwarasey er en av kandidatene som vurderes til keeperplassen i Kristiansund.

Etter det Dagsavisen erfarer, er den 32-årige keeperveteranen på Kristiansunds ønskeliste etter at Sean McDermott er bekreftet ute i en lang periode. Nettavisen, som omtalte saken først, skriver at KBK allerede har vært i kontakt med sisteskansen.

Dagsavisen har vært i kontakt med Kristiansunds sportslige ledelse, men klubben ønsker ikke å kommentere aktuelle navn i mediene. Tidens Krav melder at KBK forsøker å få inn en ny førstekeeper før seriepremieren mot Rosenborg (b) tirsdag, samme dag som Vålerenga spiller mot Sarpsborg (b). Høyt på listen står altså Kwarasey. Og VIF er ikke avvisende.

– Vi vurderer alle bud som kommer på våre spillere. Men vi har ikke snakket med Kristiansund, skriver VIF-sportssjef Jørgen Ingebrigtsen i en SMS til Dagsavisen fredag formiddag.

Dagsavisen snakket også torsdag med Vålerenga-sportssjef Jørgen Ingebrigtsen om Kwaraseys VIF-framtid.

–  Er Kwarasey ferdig i klubben etter sesongen, Jørgen Ingebrigtsen?

– Det vil jeg gjerne diskutere med Adam først, ikke Dagsavisen. Han har kontrakt ut året, så får vi se hva som skjer, sa sportssjefen til Dagsavisen om sisteskansens VIF-framtid.

Nylig uttalte VIF-trener Dag-Eilev Fagermo til Eurosport at Kristoffer Klaesson og Kjetil Haug vil prioriteres mellom stengene.

– Adam har hatt en fantastisk karriere, men han kan ikke stå i veien for Kristoffer Klaesson eller Kjetil Haug. Det er de to som blir satset på. Adam har vært ung selv, og har forståelse for hvilke talenter vi sitter med her, sa Fagermo.

Les også: Fortsatt ingen avklaring rundt Vålerenga-stopperen (DA+)

Mer fra Dagsavisen