Sport

– Konsekvensene kan bli store for Grorud

Neste uke opphever Grorud IL permitteringene som koronasituasjonen har ført med seg. Det gjelder både for spillerne og trenerteamet på A-laget. Men klubben er avhengig av at ballen snart begynner å rulle igjen.

– Fra mandag av starter vi med organisert trening igjen, innenfor de gjeldende råd og regler som er gitt fra myndighetene. Det betyr at vi ikke vil ha noen permitterte spillere fra mandag av, sier daglig leder Jon Ole Reinhardsen til Dagsavisen.

Før påske permitterte klubben spillerne, med unntak av dem som tjener for lite til å kunne søke om dagpenger.

– Nå som spillerne skal tilbake på jobb, betyr det at dere ser på fortsettelsen med optimisme?

– Det er umulig å si hva som kommer til å skje. Vi har ikke jo ikke noe mer innsikt i dette enn andre. Men vi håper ting kommer i gang igjen så snart som mulig. Hvis ikke kan konsekvensene bli store, sier Reinhardsen.

Les også: – Foreløpig blir det ingen form for gruppetrening i Grorud (DA+)

– Hvordan oppleves koronasituasjonen hos dere i Grorud?

– Vi synes det er tøft, men vi gjør det vi kan. Vi merker jo at økonomien preges av dette. Vi skulle gjerne hatt billettinntektene og øvrige inntekter som vanligvis ville vært der. Vi hadde jo gledet oss til første år i Obos-ligaen, sier han.

Likevel påpeker Reinhardsen at klubben støtter tiltakene som er gjort fra forbundet og myndighetenes side.

– Det er kjedelig å ikke spille fotball, men det viktigste nå er å bli kvitt viruset. Vi har full forståelse for de tiltakene som er gjort, sier Grorud-lederen.

Mer fra Dagsavisen