Kongsvinger-troppen i karantene

En spiller på 1.-divisjonslaget Kongsvinger har testet positivt for korona, og hele troppen er satt i karantene mens de venter på testsvar.

Søndag fikk en spiller i troppen beskjed om at testen han hadde tatt før helgen, var positiv. Spilleren hadde symptomer i starten av uken og har vært i karantene siden det, opplyses det på Kongsvingers nettsted.

– Vi må presisere at han ikke har vært i kontakt med noen av de andre spillerne eller vært på Gjemselund siden forrige helg, sier klubblege Åge Henning Andersen.

Alle i spillertroppen og støtteapparatet skal testes og vil være i karantene til testsvarene er klare. Foreløpig får det ingen konsekvenser for kommende kamper. Kongsvinger møter Grorud borte kommende lørdag i en avgjørende kamp for å holde seg i 1. divisjon.

– KIL har fulgt NFFs protokoller og retningslinjer fra myndighetene hele veien. Samtidig ser vi at vi aldri kan være forsiktige nok framover. Siden vi ble gjort oppmerksom på at spilleren hadde testet positivt, har alle som har vært i kontakt med spilleren den aktuelle helgen vi var i Bergen, gått inn i karantene, sier Andersen.