Fotball

Klubblegende Ryan Giggs støtter Solskjær: – Resultatene har vært fenomenale

Manchester United-legenden Ryan Giggs mener Ole Gunnar Solskjær har gjort mer enn nok til å bli storklubbens permanente manager.

Bilde 1 av 2

– Jeg kan ikke se noen andre enn Ole for øyeblikket. Resultatene de har oppnådd i serien under ham, har vært fenomenale, sier Giggs.

Giggs er for tiden på en turné med mesterligatrofeet i Johannesburg i Sør-Afrika. Det er i mai 20 år siden Manchester United sikret seg mesterligatittelen med Solskjærs matchvinnende overtidsmål på Camp Nou i Barcelona.

– Det er en tøff liga, og det han har utført med laget er imponerende. Kampen mot Liverpool var kanskje ikke den beste forestillingen, men de fikk med seg et godt resultat, sier Giggs.

Manchester, England 20190212. Manchester United manager Ole Gunnar Solskjaer gesticulates energetically and informs his players during the 1 / 8th final against Paris Saint-Germain in the Master League at Old Trafford. Manchester United lost the match 0-2. Photo: Erik Johansen / NTB scanpi

Foto: Erik Johansen / NTB scanpix

Mersterligaen

Manchester United har vunnet samtlige åtte bortekamper under Solskjær. Onsdag står rødtrøyene foran en mektig utfordring når de skal prøve å rette opp 0-2-tapet mot Paris Saint-Germain i mesterligaens åttedelsfinale.

– Med alle skadene vi har og situasjonen vi er i, vil det blir det tøft i Paris, spår Giggs.

– Det mest imponerende er hvordan vi har spilt på bortebane. Spillerne er godt forberedt på det. Det blir en tøff oppgave, men ikke umulig, mener Giggs.

Giggs var sammen med brødrene Phil og Gary Neville, David Beckham og Paul Scholes en del av Uniteds «Class of 92». Nå er han landslagssjef for Wales.

Giggs beskriver årets mesterliga som kanskje den mest åpne på mange år.

– Det er fortsatt fire engelske klubber med, og du har som vanlig Barcelona og Real Madrid med. Juventus, som av mange ble tippet videre, har derimot fått en vanskelig oppgave mot Atlético Madrid, sier 45-åringen. (NTB)

Mer fra Dagsavisen