Sport

Kjønø mister viktige brikker: – Trenger forsterkninger i bakre ledd

To Grorud-spillere forsvinner i sommer. Nå jakter trener Eirik Kjønø nye fjes.

GRORUD KUNSTGRESS (Dagsavisen): Søndag ble det 1-1 hjemme i lokaloppgjøret mot serieleder Kjelsås. Avstanden opp til tabelltoppen er kun tre poeng.

– I disse kampene er det stor forskjell på tap og uavgjort, men også mye å tjene på å vinne. Målet vårt var å vinne mot Kjelsås, men samtidig er vi OK fornøyd med 1-1. Så må vi bare gjøre det bedre enn Kjelsås i de neste kampene. Vi trives med å ligge bak der og jage. Det er bedre enn å forsvare, sier Grorud-trener Eirik Kjønø til Dagsavisen.

Men han mister snart en duo som kan hjelpe ham med det.

Les også: Kjelsås sterke rekke fortsetter etter poengdeling mot Grorud (DA+)

Trondheim og USA

– Vi mister Arne Holter til Trondheim, han skal studere der. Så drar i tillegg Henrik Bredeli tilbake til USA. Det er selvfølgelig kjipt, innrømmer Kjønø.

– Så nå ser dere etter spillere inn?

– Vi er alltid på jakt. Henrik og Arne er to gode spillere som jeg gjerne skulle hatt ut hele sesongen. Så vi er nødt til å få noen spillere inn, spesielt i bakre ledd. Men det må være gode spillere, for vi har en sterk gruppe her nå, sier Kjønø, som legger til at det ikke er noen konkrete avtaler på gang for øyeblikket.

Søndag måtte altså han og spillerne klare seg med ett poeng i lokaloppgjøret, noe kaptein Faysal Ahmed var skuffet over.

Følg Dagsavisen Oslo på Facebook!

Jevnt

– Dette var en kamp jeg føler vi skulle ha vunnet. Kjelsås skapte stort sett ingenting, men en periode i 2. omgang ble avgjørende. Da fikk de seg et mål etter klabb og babb, sier han til Dagsavisen.

Kjelsås topper 2. divisjon, avdeling 2, men er bare tre poeng foran Grorud på tredjeplass.

– Ser man på tabellen, var det viktig å unngå tap i en slik kamp. Men vi er skuffet over ett poeng fordi kampen ble som den ble, sier Ahmed.

I neste runde venter tabelljumbo Elverum.

Saken fortsetter under bildet

###

Grorud-kaptein Faysal Ahmed i aksjon i regnværet mot Kjelsås søndag.

Jumboen neste

– Elverum er ikke jumbo når sesongen er over. Det er et bra lag. Men vinner vi duellene der, så vinner vi kampen, sier kapteinen.

Trener Eirik Kjønø sier følgende om motstanderen som venter:

– Elverum er et lag vi har slitt mot, jeg tror ikke vi har vunnet der borte. De er i poengnød. Men vi er nødt til å være på vårt beste for å ta poeng der. Vi kan ikke slippe oss ned.

Kaptein Ahmed har en god magefølelse for fortsettelsen. Han sier følgende om den jevne tetstriden i avdelingen.

– Det laget som er mest stabilt, rykker opp.

Mer fra Dagsavisen