Kjempesmell for City i gulljakten – langt skadeavbrekk for De Bruyne

På dagens pressekonferanser bekreftet både City-manager Pep Guardiola og Leicester-sjef Brendan Rodgers at lagets viktigste spillere, Kevin de Bruyne og Jamie Vardy, blir ute i mange uker.

De Bruyne forlot banen med skade da City slo Aston Villa 2–0 tidligere denne uken. Umiddelbart ble det rapportert om at belgieren hadde pådratt seg en muskelskade.

Det bekreftet Guardiola fredag. Midtbanemaestroen har fått påvist en lårstrekk. Dermed går han glipp av en lang rekke kamper i tiden som kommer. Det er svært ubeleilig for City, som kjemper en hard kamp om ligagullet i Premier League. I tillegg venter mesterligakamper i neste måned.

Blant kampene som går uten De Bruyne er ligamøtet med Liverpool.

Manchester City ligger på annenplass i Premier League, to poeng bak Ole Gunnar Solskjærs Manchester United. Tredjeplasserte Leicester har samme antall poeng som Guardiolas menn, mens Liverpool følger fire poeng deretter.

På Leicester-manager Brendan Rodgers pressekonferanse bekreftet han at Jamie Vardy skulle gjennomgå en operasjon for å bedre det gjenntakende hofteproblemet som spydspissen har slitt med denne sesongen. Dermed er også han ute av spill den neste måneden.

Les også: Ødegaard vil lånes ut til Arsenal