Kjelsås sterke rekke fortsetter etter poengdeling mot Grorud

(Grorud-Kjelsås 1-1) Kjelsås’ ubeseirede rekke i 2. divisjon så ut til å ryke mot Grorud søndag, men serielederen berget ett poeng etter Akinbola Akinyemis scoring.

GRORUD KUNSTGRESS (Dagsavisen): – I sum var det ikke en god nok kamp av oss til at vi skulle fortjent noe mer. I så måte ble det et fint bortepoeng på en litt halvveis dag, sier Kjelsås-trener Eivind Kampen til Dagsavisen.

Resultatet gjør at serieleder Kjelsås fortsatt er ubeseiret i 2. divisjon, avdeling 2. Laget står med 18 poeng etter åtte runder. Grorud på tredjeplass er kun tre poeng bak.

– Isolert sett er ikke ett poeng borte mot Grorud ille i det hele tatt. Vi må tåle noen dager når det ikke flyter helt. Men evnen til å få med oss noe på dager når det ikke flyter helt, er viktig, sier Kampen.

Saken fortsetter under bildet

###

Kjelsås-trener Eivind Kampen. Alle foto: Jørn H. Skjærpe

1. omgang var en stillingskrig, og bar preg av at begge lag hadde gjort hjemmeleksen. Men i 2. omgang ble det tidlig nettsus. Vertene tok føringen ved Thomas Elsebutangen få minutter etter hvilen. Han ekspederte ballen i mål etter fin opprulling på høyresiden.

Men Kjelsås nektet å pådra seg sesongens første tap. Gjestenes jubel var derfor stor da Akinyemi satte inn 1-1 fra kort hold etter en retur i det 73. spilleminutt.

Kjelsås og Akinbola Akinyemi havnet under mot Grorud, men kjempet seg tilbake. Akinyemi (med ball) utlignet for gjestene. Foto: Jørn H. Skjærpe

Begge lag jaget tre poeng i sluttfasen, med noen ampre episoder som konsekvens, men lokaloppgjøret ebbet til slutt ut i poengdeling.

– Vi hadde en god periode før utligningen til 1-1, så håpet jeg på litt mer sprut og gnist etter det. Det kom ikke. Nå skal vi dra hjem og analysere hvorfor vi ikke spilte riktig så godt som vi hadde ønsket, sier Kjelsås-treneren.

Kjelsås møter Fram hjemme i neste runde. Grorud gjester da Elverum.

– Fram er et kjempebra lag. Vi må være opp mot maks for å vinne der, sier Eivind Kampen.