Sport

Kjelsås hadde KFUM på gaffelen

(KFUM Oslo - Kjelsås 0-0). Tett og intensivt, men målløst mellom to klubber som begge har opprykk som mål i treningskampen tirsdag kveld.

EKEBERG (Dagsavisen). – Jeg er meget godt fornøyd. Spesielt defensivt. Vi slapp vel ikke til en eneste sjanse mot oss. Jeg mener vi vant sjansestatistikken 4-0, sa en smilende Kjelsås-trener Eivind Kampen til Dagsavisen etter kampslutt på Ekeberg tirsdag kveld.
– Jeg vet ikke om det stemmer. Kanskje, sier en langt fra like fornøyd KFUM-trener Jørgen Isnes til Dagsavisen.
KFUM åpnet - som mot Sandefjord sist - klart best, og hadde mye ball innledningsvis. Men den første målsjansen kom ved gjestene fra Oslos tak.
Etter 24 minutter fikk Kjelsås' gode kaptein Jesper Solli ballen inne i feltet. Umarkert og med god tid, satt han ballen høyt over.
Kjelsås lå lavt, lot KFUM få ha mye ball, og skulle slå kjapt kontra.

Nesten Juba-reprise

– Vi lyktes godt med den taktikken. Jeg fikk noen meget gode og klare svar i dag, avsluttet trener Eivind Kampen.

Kjelsås møter Kvik/Halden i serieåpningen 13. april. Før den tid skal de matches mot Moss, Ullern, Bærum og Asker. 
Hvis vi legger godvilja til, kan vi hevde at energibunten Juba Moula var nær ved å repetere scoringen fra forrige helgs 1-1-kamp mot Sandefjord. Han mottok igjen kula inne i straffefeltets venstreside, igjen dro han av en motspillere, og igjen la han ballen mot det lengtste hjørnet. Men denne gangen var det både en og to spillere nede og blokkerte.
I en ny sjansefattig kamp, fikk hjemmelagets trener noe å tenke på.

Sint Isnes

– Jeg var sinna i pausen. Vi må klare å skape mer offensivt. Jeg mener vi bør produsere minst syv, åtte målsjanser i en kamp som denne.
– Hva er planen fram mot seriestart?
– Allerede til helga skal jeg sende ut en antatt første-ellever. Vi spisser dette opplegget nå. 
– Det har vel preget dere noe at mange spillere har slitt med skader og sykdom?
–Joda, men vi skal prestere bedre. Positivt er det at vi ikke slipper inn mål, at vi ikke taper. Vi er seige å slå, sier han.

Drømmen om opprykk

De to lages trenere sier at opprykk er målet. Begge var nær i fjordårssesongen. Kjelsås røyk rett før slutt mot Fram-Larvik, mens Kåffa tapte den avgjørende kvalikkampen mot Start.
– Kjelsås har gode muligheter for opprykk. De har en solid trener i Eivind Kampen, og et mannskap som på mange måter holder OK 1.divisjonsnivå, sier Isnes om motstanderen.
– KFUM var nære sist, og kan utmerket godt klare det nå.
Isnes avsluttet med å informere om at klubben ønsker en ny midtbanespiller før seriestarten.
– Vi er i dialog med spiller og klubb. Mer konkret kan jeg ikke være nå. Men kanskje har vi et navn å komme med i slutten av uka, sier KFUM-treneren.
Aleksander Pedersen sto 1. omgangen i mål for KFUM. Sisteskansen som sto for Start forrige sesong, skal være svært nær en signering.

Mer fra Dagsavisen