Kjapp Graham Hansen-assist i karantene-comeback

Caroline Graham Hansen kom inn som innbytter og brukte bare åtte minutter på å regissere Barcelonas siste mål i 4-1-seieren over PSV i mesterligaen onsdag.

Graham Hansen var tilbake i Barcelonas kamptropp til onsdagens 16-delsfinale etter at hun satt i hjemmeisolasjon under ligamøtet med Santa Teresa sist helg.

Barcelona opplyste da at Graham Hansen hadde testet negativt på koronaviruset og at hun var uten symptomer. Den norske landslagsstjernen ble satt i karantene etter nærkontakt med en smittet person.

Onsdag fikk Graham Hansen sjansen fra benken mot PSV. 25-åringen ble sendt på banen midtveis i annen omgang. Da ledet Barcelona allerede 3-0.

Åtte minutter etter innhoppet gjorde landslagsprofilen forarbeidet da nederlandske Lieke Martens satte inn 4-0 for gjestene.

På tampen pyntet Joelle Smits på resultatet for PSV.

Returkampen spilles i Spania 16. desember.