KFUM misfornøyd, Kjelsås heldige med poeng

(KFUM Oso - Stjørdals/Blink 1-1, Egersund - Kjelsås 0-0). KFUM bestemte det meste på Ekeberg lørdag. Men det ble bare ett poeng. Kjelsås var heldige som ikke tapte sin kamp.

For trønderlaget hadde planen klar foran møtet med et av divisjonens mest ballbesittende lag: Ligge lavt og kompakt og satse på kontringer.

Og det ble det presise kampbildet også. KFUM styrte spillet, styrte kampen og skapte de største sjansene.

Men uttellingen sto ikke i stil med ballinnehavet. Derfor ble det en ganske frustrerende dag for KFUM-gutta i denne jevne avdelingen.

Lagets toppscorer, Moses Mawa ga laget kontrollert ledelsen, men bare seks minutter senere fkk Blink til det de var kommet for. Å ta KFUM på en overgang og overrumple. Sondre Hopmark Stokke avsluttet kontringen som også ble kampens siste mål.

Blink-trener Are Tonseth (tidligere RBK-spiller) var betydelig mer fornøyd med poenget enn KFUM-trener Jørgen Isnes.

Planen deres holdt inn tross massivt KFUM-press i sluttfasen.

Fikk straffe i mot

Kjelsås hadde en vrien bortekamp mot Egersund og i en sjansefattig kamp var hjemmelaget nærmest. Fem minutter før slutt fikk Jesper Solli rødt kort og hjemmelaget straffespark, men skuddet gikk i stanga og ut.

Ettersom både KFUM Oslo og Kjelsås bare spilte uavgjort er Skeid fortsatt serieleder i denne avdelingen.