Keeperen stoppet Brasil

(Brasil - Mexico 0-0). Mexicos keeper Guillermo Ochoa spilte en av sitt livs kamper. Han leverte umulige redninger da Mexico tok poeng fra hjemmelaget.

Mexico og keeper Guillermo Ochoa satte en demper på brasilianernes fotballfest. Manglende effektivitet kostet poeng for Brasil.

Mexico-keeper Guillermo Ochoa var i det umulige hjørnet da Brasil håpet på å ta en ny seier i VM på hjemmebane. Ochoa ville det annerledes og vartet opp med flere klasseredninger mot det brasilianske stjernegalleriet.

Brasil kom til flere store sjanser gjennom kampen. Blant annet var hjemmetilhengerne sikre på scoring da Neymar headet ned mot venstre hjørne etter innlegg fra Dani Alves.

Like før pause fikk Brasil en gavepakke av Mexico, da mexicanerne mislyktes i sitt forsøk på lure brasilianerne i offside på et frispark. Ballen ble liggende fri fem meter fra mål, men Ochoa kom ut og fikk blokkert forsøket fra Thiago Silva.

Silva fikk et nytt forsøk fem minutter før slutt, da han fikk stå helt alene og heade på mål etter et frispark. Nok en gang greide Ochoa på utrolig vis å hindre Brasil fra å score.

Mexico yppet seg

Kampen åpnet i et høyt tempo med høy intensitet og aggressive spillere fra begge lag. Trolig ble begge lagene tent av det enorme lydnivået som møtte spillerne på Estádio Castelão.

Presisjonen og finspillet uteble derimot i åpningsminuttene. Det var en jevn åpning, men Brasil begynte etter hvert å styre spillet i første omgang.

Mexico kom derimot ut i hundre da annen omgang startet, presset Brasil høyt i banen, spilte aggressivt og flyttet beina raskere enn brasilianerne. Mexico kombinerte fint, og Brasil slet en periode da Mexico kom til flere skuddmuligheter.

Brasil kom likevel til hektene igjen, og overtok spillet etter halvspilt annen omgang, mye takket være endringer av Brasil-trener Luiz Felipe Scolari

Misfornøyd Scolari

For mens Mexico lenge beholdt de samme elleve spillerne på banen, endret Scolari på laget tidlig. Han gjorde to av sine bytter før Mexico gjorde sitt. Han byttet inn Bernard og Jo for Ramires og Fred. Han var tydelig misfornøyd med lagets prestasjoner, og sugen på sin niende strake seier som Brasil-sjef.

Byttene hevet Brasil, for like etter at Fred ble byttet ut ved halvspilt annen omgang kom Brasil til en stor sjanse etter innlegg. Igjen var det Brasils stjernespiller Neymar som fikk muligheten da han fikk ta ned ballen i sekstenmeteren. Skuddet reddet derimot Ochoa nok en gang. (NTB)