Fotball

Kan gjenforenes med Zlatan

José Mourinho kan være på vei til Paris Saint-Germain. Det setter trolig Zlatan Ibrahimovic stor pris på.

Den svenske stjernespissen spilte under Mourinho i Inter, men i 2009 ble duoen skilt da Zlatan gikk til Barcelona. Forrige sesong - da svensken spilte for Milan - ble Real Madrid-trener Mourinho stadig sitert på at han ønsket å bli gjenforent med Zlatan.

Kanskje er det også derfor den svenske fotballstjernen skriver så varmt om Mourinho i boka «Jeg er Zlatan». Ifølge Aftonbladet beskriver PSG-spissen gamletreneren som en «big star».

- Jeg liker ham. Han er troppens leder, men han bryr seg også. Da jeg var i Inter, spurte han hele tida om hvordan jeg hadde det, skriver Zlatan og forfatteren David Lagercrantz.

Ampert i Paris

Ibrahimovic har vært glohet for Paris Saint-Germain i høst, men det har likevel stormet rundt den franske hovedstadsklubben. For PSGs styrtrike eiere fra Qatar er kun gull godt nok. Stemningen ble dermed dårlig da PSG i helgen tapte 1-2 borte mot Nice. Laget er nå fem poeng bak serieleder Lyon.

- Vi har bare individualister som spiller for seg selv, raste PSG-trener Carlo Ancelotti etter tapet.

Det satte fart i spekulasjonene om at italieneren er på vei bort. I går meldte avisen Le Parisien at PSG-president Nasser Ghanim Al-Khelaifi møtte Mourinho i november og at PSG ønsker å hente ham etter sesongen.

Ville ikke snakke

I går holdt Mourinho og Real Madrid pressekonferanse før lagets mesterligakamp mot Ajax. Da var Mourinho lite snakkesalig om en mulig overgang til PSG.

- Jeg kommer ikke til å snakke om dette. Snakk heller med han som har skrevet saken. Arranger en middag med ham. Jeg kommer ikke til å si et ord, sa Mourinho ifølge Sky Sports.

Både PSG og Real Madrid er for øvrig videre i mesterligaen før den avsluttende runden i dag.

are.kolstad@dagsavisen.no

Mer fra Dagsavisen