Sport

– Jeg tror ikke det blir noe med Zekhnini

Vålerenga har hatt Fiorentinas Rafik Zekhnini på ønskelisten, men trener Dag-Eilev Fagermo sier nå at han tviler på en avtale.

VALLE (Dagsavisen): Henrik Bjørdal er på vei inn dørene på Valle, og nylig signerte spissen Vidar Örn Kjartansson.

– Er det noe nytt rundt Rafik Zekhnini og interessen deres rundt ham?

– Nei. Det tror jeg ikke blir noe av, for å være helt ærlig, sier Dag-Eilev Fagermo til Dagsavisen.

Les også: Fagermo vil ha Zekhnini: – Vi ser på muligheten (DA+)

– Fordi?

– Nei, det har jeg ikke lyst til å si så mye om. Men jeg tror ikke det. For vår del nå, så har vi Vidar inne. Kommer Henrik i tillegg, så har vi gjort et veldig godt vindu. Jeg har hele tida vært opptatt av at vi må bygge Vålerenga steg for steg. Vi må se litt hvor vi har plusser og minuser. Kjartansson og Bjørdal vil være to kjempesigneringer. Jeg er egentlig opptatt av å hente få. Og det er fortsatt spillere her som ønsker seg vekk, og som ikke er i mine framtidsplaner. Det er en jobb, det også. Så er det flere unge spillere jeg ønsker å ta opp for å trene med A-laget. Så det er fortsatt en jobb med spillerlogistikken for å få stallen dit vi ønsker. Og det greier vi nok ikke før neste sesong, sier Fagermo.

Fiorentina's Rafik Zekhnini touches his head during the Santiago Bernabeu Trophy soccer match between Real Madrid and Fiorentina at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Wednesday, Aug. 23, 2017. (AP Photo/Paul White)

Fiorentinas Rafik Zekhnini. Foto: NTB scanpix

Les også: Lecce med bud på Dønnum (DA+)

Vålerenga er i forhandlinger med italienske Lecce om Aron Dønnum. VIF-treneren avviser at det kan spille inn i VIFs interesse for Zekhnini.

– Arons situasjon har ingenting å si for Rafik, sier Fagermo.

Sportssjef Jørgen Ingebrigtsen har ikke vært tilgjengelig for kommentar mandag.

Mer fra Dagsavisen