Iversen tok farvel

(Rosenborg - Rapid Wien 3-2). Steffen Iversen har spilt sine siste Lerkendal-minutter.

RBK-spissen er i ferd med å runde av en lang og innholdsrik fotballkarriere. Gårsdagens betydningsløse europacupkamp mot Rapid Wien var spissens siste opptreden på hjemmebane. Nå gjenstår bare Rosenborgs bortekamp mot Bayer Leverkusen før Iversen legger fotballskoa på hylla for godt.

Mot Rapid Wien startet Iversen på benken, og han fikk se lagkameratene slite voldsomt mot østerrikerne i 1. omgang. Før halve omgangen var spilt, hadde gjestene fra Wien hatt tre enorme muligheter, men vertene slapp med skrekken.

Likevel var det Rosenborg som tok ledelsen etter en snaut halvtime da John Chibuike gjorde som han ville med Rapid-forsvaret og vippet inn 1-0.

Tidlig i 2. omgang klarte ikke Rosenborg å klarere et hjørnespark godt nok. Thomas Schrammel lusket rundt i returrommet og banket inn 1-1 for gjestene fra Wien. Vertene fortsatte å slite, og det var ikke ufortjent da østerrikerne tok ledelsen midtveis i 2. omgang. Alexander Lund Hansen måtte gi en retur rett foran mål, og Terrence Boyd fikk en enkel jobb med å trille inn 2-1.

Kvarteret før slutt ble både Steffen Iversen og Rade Prica byttet inn. Kun ett minutt etter det banket Tarik Elyounoussi inn 2-2-målet. Tre minutter senere hadde vertene snudd til 3-2 etter mål av Rade Prica. Dermed fikk Steffen Iversen en flott avskjed med Lerkendal-publikumet.