Italiensk avis: Zlatan Ibrahimovic avga positiv virustest – mister kampen mot Bodø/Glimt

Zlatan Ibrahimovic er smittet av koronaviruset. Han spiller ikke torsdagens europaligakamp mot Bodø/Glimt.

Det bekrefter Milan på sine nettsider torsdag ettermiddag. Den italienske avisen Corriere della Serra var først ute med å melde om at den svenske superstjernen har avgitt en positiv virusprøve.

«Klubben har informert relevante myndigheter, og spilleren har umiddelbart blitt plassert i karantene hjemme. Alle andre lagmedlemmer og ansatte har testet negativt», heter det i en uttalelse fra Milan.

Onsdag ble det kjent at Milan-spiller Leo Duarte er smittet. Som følge av det skal samtlige spillere ha blitt testet på nytt.

Les også: Slik kan Glimts Zlatan-møte hjelpe Vålerenga (DA+)

Milan skrev på sine nettsider onsdag at Duartes positive test ble avgitt tirsdag, og at den brasilianske forsvarsspilleren har vært isolert fra resten av troppen siden da. Videre hevdet storklubben at samtlige øvrige spillere og medlemmer av støtteapparatet avga negative prøver.

I henhold til gjeldende protokoll måtte samtidig hele spillergruppen og støtteapparatet testes på nytt foran møtet mot Bodø/Glimt i den 3. kvalifiseringsrunden i europaligaen. Der skal Zlatan ha kommet ut med positivt resultat på sin test.

Virussmittede Duarte er midtstopper og spilte de siste 19 minuttene da Milan slo Bologna 2-0 i Serie A sist mandag. Da ble Zlatan Ibrahimovic tomålsscorer.