Sport

Isnes: – Vi skal nyte at vi er ordentlig gode

Onsdag kan KFUM sette klubbrekord ved å nå kvartfinalen for første gang. Trener Jørgen Isnes vet at forberedelsene blir ekstremt viktige.

KFUM har imponert stort i 1. divisjon denne sesongen med 3.-plass på tabellen etter 12 runder. Samtidig er «Kåffa» eneste Oslo-lag igjen i cupen. Søndag tok KFUM sin femte strake seier med 2-0 mot HamKam, og onsdag er KFUM i gang igjen på Ekeberg. Da venter en tøff kamp mot Tromsdalen i 4. runde av cupen. KFUM kan sette klubbrekord ved å nå kvartfinalen for første gang.

– Det er en boost for hele klubben, dette. Mot HamKam var det over tusen tilskuere, og da vet man at det sannsynligvis kommer litt folk mot Tromsdalen også, sier KFUM-trener Jørgen Isnes til Dagsavisen.

Les også: KFUM jager topplagene i 1. divisjon (DA+)

KFUM-spillerne får ikke mye hvile før neste kamp, derfor er forberedelsene ekstremt viktige.

– Vi må hente oss inn og la gutta få hvile litt. Det er viktig restutisjonsmessig med søvn, hvile, mat og drikke. Så må vi analysere Tromsdalen. De har gjort litt endringer i troppen siden sist vi møtte dem med fire-fem nye spillere inn, forteller Isnes.

Likevel er han ikke bekymret.

– Vi skal nyte at vi er ordentlig gode og dundre på videre. Vi har en slagkraftig stall som det går an å bruke, vi har gjort tre-fire endringer fra cupmatchen forrige uke, og kanskje man skal gjøre noen endringer inn mot Tromsdalen, forteller han.

Tromsdalen ligger 21 poeng bak KFUM på tabellen, men har gjort det bra i cupen med en 1–0 seier mot Sarpsborg som tok dem videre til 4. runde.

Følg Dagsavisen Oslo på Facebook!

Mer fra Dagsavisen