Sport

Isnes stiller spørsmål ved NFFs cup-oppsett i 3. runde

Jørgen Isnes stusser over at hans lag ble satt til bortekamp mot Nest-Sotra i cupens 3. runde.

Av Per Erik Moen

– Først vil jeg si at jeg ikke ønsker å klage, men jeg tillater meg å si at jeg stusser over hvordan de i Norges Fotballforbund har tenkt da de satt opp 3. runde. Mange i - og rundt KFUM Oslo - ble skuffet da kampoppsettet ble klart, sier Isnes til Dagsavisen.

– Tromsø skal møte Kongsvinger borte. Mens Sarpsborg skal reise motsatt vei for å møte Tromsdalen. Og Stabæk må til Alta, mens vi altså skal til Hordaland for å møte Nest-Sotra, fortsetter Isnes med forundring i stemmen.

Les også: – Hvis Skeid mener de burde hatt tre poeng, skulle vi hatt seks (DA+)

På Norges Fotballforbunds hjemmeside, uttaler seksjonsleder for kampadministrasjon i NFF, Rune Pedersen dette;
NFFs begrunnelse:

«Alle eliteserielagene har bortekamp i tredje runde. Vi har også forsøkt å unngå oppsett av lag som har møttes i cupen de siste tre, fire årene, samtidig som vi ønsker å lage gode lokaloppgjør. Vi både håper og tror at tredje runde vil gi spennende kamper som skaper stort engasjement rundt om i landet».

Tilbake til «Kåffa-treneren»:

– Vi møtte altså Stabæk i cupen for fire år siden, og det skal vektlegges når vi f.eks ikke blir satt opp mot dem i år. De skal til Alta og vi til Sotra ...

Følg Dagsavisen Oslo på Facebook!

– Men dere har kanskje bedre sjanse på avansement på bekostning av Nest-Sotra heller enn Stabæk?

– Ja, det har vi nok. Og jeg liker både å reise og å ligge på hotell, men jeg syns ikke det at vi møttes i cupen for fire år siden skal vektlegges, og dermed sende klubber på kryss og tvers i Norge. Det er jo et nokså betydelig økonomisk aspekt som bør vektlegges også avslutter KFUMs suksesstrener.

3. runde i cupen spilles 19. og 20. juni.

NB! KFUM-Oslo har aldri tidligere kvalifisert seg til 4. runde i cupen.

Mer fra Dagsavisen