Island snublet – nå seiler Slovenia opp som Norges argeste konkurrent i kampen om semifinaleplass

Slovenia slo Island 30-27 i Norges mellomspillgruppe. – Det kunne ikke sett mye bedre ut enn det gjør nå for Norge, sier TV 3-ekspert Ole Erevik.

Kampen var lenge gjevn, men Slovenias stjerne Dean Bombač ble tungen på vektskåla og vippet kampen i deres favør i løpet av den andre omgangen.

LES OGSÅ: Håndball-EM 2020 for menn: Her er fullt program

I likhet med Norge kom Slovenia inn i mellomspillet som gruppevinner og hadde med seg to poeng. Etter seieren mot Island fredag står de med foreløpig full pott. 

Gruppefinale onsdag

Slovenia skal møte Norge, Ungarn og Portugal seinere i mesterskapet.

Norge spiller mot Ungarn fredag kveld, og med seier vil de norske herrene ha like mange poeng som Slovenia. To lag fra gruppa går videre til semifinale, og med seier over Ungarn i kveld er det Norge og Slovenia som seiler opp som favorittene til å ta plassene.

– Det kunne ikke sett mye bedre ut enn det gjør nå for Norge. Hvis vi slår Ungarn har vi fire poeng ned til det tredje laget i gruppa, sier TV 3-ekspert Ole Erevik til tv-kanalen.

LES OGSÅ: Ungarsk sjokkseier over Island – Nå er storfavoritten Danmark ute av EM

Dersom Norge gjør jobben mot Ungarn og Sverige ligger det an til gruppefinale mot Slovenia førstkommende onsdag.

Publikumsflukt

NTB skriver at det det var mange ledige seter i hallen i Malmö. Dette skyldes at Danmark ble slått ut i gruppespillet.

LES OGSÅ: Sagosen storspilte da Norge sendte Frankrike ut av EM

Nesten 70 prosent av alle billetter til hovedrunden i Malmö var solgt til dansker. Noen av disse ble så videresolgt til fans fra andre nasjoner før kampen.