Ishockey

Finsk forward klar for Vålerenga: – En teknisk begavelse

Den finske forwarden Teemu Lepaus (31) er klar for Vålerengas ishockeykrigere. Han har skrevet under en ettårskontrakt, melder klubben.

Teemu Lepaus (31) kommer fra Tammerfors og har tidligere spilt fem sesonger i den finske eliteserien i moderklubben Ilves. De to siste sesongene har han spilt i tysk eliteserie (DEL) og Allsvenskan i Sverige.

– Teemu Lepaus er en teknisk begavelse når det kommer til pasningsspill og spilleforståelse. Han har enorme offensive ferdigheter, et veldig bra skudd og er utrolig sterk i den offensive delen av spillet. Vi har jobbet hardt i mange måneder med å få ham på plass, og nå er jeg ekstremt fornøyd med at vi har klart det, sier sportssjef Anders Myrvold til klubbens hjemmeside.

Vålerenga tapte årets NM-finale for Storhamar.

Les også: Vålerenga får besøk av Frisk Asker i seriepremieren i norsk ishockey

Mer fra Dagsavisen