Ishockey

Zuccarello scoret da Minnesota Wild vant 4-2

Edmonton Oilers ble en lett match for Minnesota Wild som var på besøk i Edmonton i Canada fredag. Norske Mats Zuccarello scoret 4-2-målet.

Nordmannen fikk 16 minutter og 46 sekunder på isen i oppgjøret mot Edmonton Oilers på Rogers Place i Edmonton i Alberta fredag.

Matt Boldy scoret to ganger for Wild, som har seks seire, en uavgjort og ett tap de siste åtte kampene.

Boldy ga Wild en 1-0-ledelse med 23 sekunder igjen av første periode. Leon Draisaitl utlignet til 1-1 etter 10.27 av den andre perioden.

Jonas Brodin sendte Wild i ledelsen 2-1, da hans slagskudd fra venstre gikk i mål via keeper Calvin Pickards hanske 9.31 ut i tredje periode. Boldy satte inn 3-1 etter 12.18.

Zach Hyman scoret til 3-2 i powerplay etter 14.51, og Mats Zuccarello satte pucken i tomt mål med 1.27 igjen av kampen.