Ishockey

Zuccarello-assist hjalp Wild til straffeseier

Mats Zuccarello slo pasningen som førte til målet som ga Minnesota Wild forlengning i 5-4-seieren over Anaheim Ducks i NHL. Avgjørelsen falt på straffeslag.

Med under tre minutter igjen av ordinær tid utlignet formsterke Kirill Kaprizov til 4-4. Det gjorde han på en puck fra Zuccarello, som noterte sin 14. assist for sesongen.

I alt står nordmannen med 23 målpoeng på like mange kamper.

Det ble ingen mål i spilleforlengelsen, og en vinner måtte kåres etter straffeslagkonkurranse. Zuccarello bommet på Wilds første forsøk, men det ble ikke skjebnesvangert selv om Ducks føk opp i ledelsen.

Gjestene misset på sine tre neste straffer, mens Kaprizov og Matthew Boldy traff. Det sikret Minnesota Wilds tredje strake seier.

Tidligere i kampen tok vertene ledelsen på både 1-0 og 2-1. Deretter havnet de under på 2-3 og 3-4, men det endte godt til slutt.

Zuccarello var på isen i overkant av 22 minutter lørdag. Laget hans ligger midt på tabellen i NHLs vestre avdeling. Anaheim Ducks er plassert helt nederst og er uten seier på sine fem siste kamper.