Ishockey

Storhamar knuste poengløse Grüner

Storhamar herjet med Grüner i eliteserien i ishockey tirsdag. De gul- og blåkledde ga seg ikke før det sto 8-1 på måltavla.

Eirik Salsten og Anton Karlsson bidro med to mål hver i storseieren. Jacob Noer, Samuel Solem, Tommy Hjelm og Robin Mathisen noterte også nettkjenninger for hjemmelaget.

Karl Henrik Olovsson scoret Grüners mål i tapet som er lagets fjerde strake i sesongåpningen. Oslo-klubben har ennå til gode å ta poeng. De står med kun fire mål på fire kamper hittil denne sesongen.

Frisk Asker fortsetter storspillet og knuste Lillehammer 6-1 på hjemmebane tirsdag. Asker-laget tok sin fjerde strake seier. Martin Gran sendte Lillehammer i ledelsen, men deretter handlet alt om Frisk.

Anton Holm (to mål), Fredrik Bjørndal, David Morley, Sondre Vaaler, og Bobby Macintyre sikret storseier.

Stjernen tok sin første trepoenger for sesongen da de slo Manglerud 3-2. Det var ved hjelp av scoringer fra Alex Dostie, John Piccinich og Brendan Ellis. Darien Craighead og Mathias Trygg scoret for Manglerud.

I oppgjøret mellom Sparta Sarpsborg og Ringerike måtte det hele 61.57 minutter før det kom et vinnermål. Hans Kristian Jakobsson sikret Sparta-seier med sin scoring snaut to minutter ut i forlengingen.