Ishockey

Grüner tapte igjen - borte mot Ringerike

Sparta Sarpsborg slo Stavanger. Frisk Asker slo Manglerud Star, mens Vålerenga og Storhamar tapte hjemme for henholdsvis Stjernen og Lillehammer.

Niclas Jessesen ga hjemmelaget fra Sarpsborg en flying start med sin scoring etter bare 37 sekunder.

I løpet av bare 28 sekunder mot slutten av 1. periode scoret hjemmelaget to ganger og gikk til første pause med 3-0. Lars Joachim Lundberg og Eirik Børresen sto for målene.

I midtperioden ble det ikke noen mål. Daniel Bøen Rokseth reduserte til 1-3 tidlig i siste perioden. Greg Mauldin reduserte ytterligere i et overtallsspill med litt under ti minutter igjen av kampen slik at oppgjøret levde helt inn. Måltjuven Dan Kissel var siste Stavanger-spillere på pucken da Jesper Lilleberg var uheldig å styre pucken i eget mål.

Kampen måtte avgjøres på straffer etter fem minutter overtid uten scoringer.

På Jordal fikk gjestene Stjernen den beste starten da Kåre Benjamin Byrkjeland ordnet 1-0 før fem minutter var gått. Mark Auk utlignet mot slutten av perioden. 18 sekunder før perioden var over sendte Håkon Stormli gjestene på ny i ledelsen.

Filip Lalande utlignet til 2-2 for Vålerenga med midtperiodens eneste mål. Kampen måtte avgjøres på straffer hvor Stjernen scoret på tre av sine fire straffer, men Vålerenga ikke klarte å score på sine fire forsøk.

Frisk-seier

Manglerud Star var serieledere etter storseieren over Grüner. Etter en målløs 1. periode tok laget ledelsen 1-0 over Frisk Asker. Oscar Emil Bejmo var målscorer. Mikkel Christiansen satte Frisks utligning tidlig i midtperioden.

Thomas Valkvæ Olsen sendte gjestene i føringen med 2-1 med en tidlig scoring i 3. periode. Bobby MacIntyre økte til 3-1. Det ble også sluttresultatet.

I Hønefoss sendte Leonards Rimjans Ringerike Panthers i føringen etter 17 sekunder mot Grüner. Marius Carho Hansen økte til 2-0 midtveis i perioden. Rimjans satte sitt annet mål for kvelden midtveis i kampen. David Åslin satte 4-0. Hjemmelaget fikk pyntet litt på resultatet da Sebastian Labori satte 4-1-målet.

Lillehammer best i Innlandet

Lillehammer tok det første stikket i lokalderbyet i Innlandet. De vant 4-2 og topper med det tabellen sammen med Frisk Asker.

I mjøsderbyet sendte landslagsaktuelle Sverre Rønningen gjestene i føringen etter 23 sekunder da han satte en retur fra vantet i mål.

Jacob Berglund pleier alltid å score mot Lillehammer og kampen torsdag var ikke noe unntak. Han utlignet til 1-1 før Sander Vold Engebråten gjorde 2-1 for vertene.

Det ble derimot tungt for Petter Thoresens gutter etter at Vegard Fredriksen utlignet til 2-2 i midtperioden. Johan Eriksson sendte gjestene føringen med 3-2 tidlig i 3.-periode. Med litt under ti minutter igjen satte Jeppe Meyer 4-2-målet.

Berglund reduserte til 3-4 før Nick Dineen satte 5-3 i åpent mål.