Ishockey

To målgivende fra Zuccarello i ny Wild-seier - sju seirer på rad

Mats Zuccarello sto for to assists da Minnesota Wild slo Edmonton Oilers 4-1 i NH natt til onsdag norsk tid.

Wild vant både første og tredje periode med 2-0, mens Oilers fikk sitt ene mål i andre periode.

Zuccarello fikk sin første assist på Wilds første scoring etter 1.11 av første periode da Joel Eriksson Ek sørget for 1-0. Den andre assisten kom i tredje periode etter 5.33 da Victor Rask scoret 3-1-målet.

Marcus Foligno sørget for 2-0-målet i første periode, og Dimitri Kulikov for 4-1-målet i siste periode.

Oilers' mål ble scoret av Jesse Puljojarvi i midtperioden.

Zuccarello var på isen i 16 minutter og 37 sekunder i kampen. Dette var den sjuende strake seieren til Wild, som nå leder Western Central-divisjonen sju poeng foran St. Louis Blues.

Mats Zuccarello står med totalt 18 målpoeng hittil denne sesongen - sju mål og elleve assists.