Ishockey

Norges «eliteserielandslag» tapte for Latvia

Norges herrelandslag i ishockey testet ut flere nye spillere i 0-3-tapet for Latvia i danske Esbjerg torsdag. Det første baklengsmålet kom etter 76 sekunder.

Landslagssjef Petter Thoresen bruker samlingen i Danmark til å gi nykommere sjansen til å vise seg fram. Flesteparten i troppen spiller til daglig i norsk eliteserie.

Rudolfs Polcs tok Latvia i ledelsen allerede etter ett minutt og 16 sekunder. Norge fikk sin første utvisning i kampen etter snaut 14 minutter, og Deniss Smirnovs utnyttet overtallsspillet til å gjøre 2-0.

Også kveldens tredje scoring kom da Norge hadde en mann i utvisningsboksen. Renars Krastenbergs sto for den knapt seks minutter ut i tredje periode.

Det norske laget noterte 14 skudd i oppgjøret.

Norge får en ny testkamp mot Danmark i samme hall lørdag.

---

Landslagsturnering ishockey menn torsdag:

Norge – Latvia 0-3 (0-2, 0-0, 0-1)

Spilt i Esbjerg, Danmark

1. periode: 0-1 (01.16) Rudolfs Polcs (Oskars Batna), 0-2 (14.18) Deniss Smirnovs (Nils Sejejs, Janins Svanenbergs).