Ishockey

Zuccarello-assist da Wild utlignet i sluttspillet

Mats Zuccarello og Minnesota Wild vant sin andre strake kamp mot Vegas Golden Knights i NHL-sluttspillet. Nordmannen hadde én assist i 3-0-seieren.

Dermed er det 3-3 i kamper i åttedelsfinalen av sluttspillet, og fredag spilles den avgjørende kampen om avansementet.

Kampen var målløs etter de to første periodene. Fire og et halvt minutt ut i den siste perioden scoret Ryan Hartman etter lekkert forarbeid av Kevin Fiala.

Fem minutter senere scoret Fiala selv i overtall. Zuccarello kom seg fint fri og spilte fram Jared Spurgeon som sendte pucken videre til Fiala som scoret. Nick Bjugstad scoret kampens siste mål.

Zuccarello var på isen i 15.58 minutter og noterte seg for to skudd på mål.

Den avgjørende kampen spilles i Las Vegas fredag kveld lokal tid.

Sluttspill National Hockey League (NHL) onsdag, 1. runde 6. kamp (best av 7):

East: New York Islanders – Pittsburgh Penguins 5-3 (4-2). New York Islanders gikk videre i sluttspillet.

Central: Tampa Bay Lightning – Florida Panthers 4-0 (4-2). Tampa Bay Lightning gikk videre i sluttspillet.

North: Minnesota Wild – Vegas Golden Knights 3-0 (3-3).