Ishockey

Nytt stortap for Zuccarellos lag. Men nå starter sluttspillet

Uten Mats Zuccarello så Minnesota Wild ut til å ta en sterk borteseier over St. Louis Blues med 3-0 etter kvarteret. Så gikk den berømte rullegardinen ned.

Det så nemlig meget lyst ut for Wild da Marcus Foligno hamret inn 3-0 til bortelaget fra Minnesota etter 16 spilte minutter av oppgjøret som ble spilt i St. Louis.

Så var det takk og god natt fra Wild. St. Louis Blues scoret de neste sju (!) målene i kampen og vant oppgjøret 7-3.

Zuccarello hvilte og var ikke på isen i det som var grunnseriens siste kamp for Wild. I tillegg hvilte flere andre nøkkelspillere, som Kirill Kaprizov, Kevin Fiala, Jared Spurgeon, Jonas Brodin og førstekeeper Cam Talbot.

– Vi hvilte en del, men vi vet at vi må spille bedre enn dette. Og vi vet at vi er kapable til det også, sa Marcus Foligno etter oppgjøret.

– Det var skuffende. Det er ikke noe spørsmål om det, sa trener Dean Evanson.

De møter Vegas Golden Knights i første sluttspillsrunde, et lag som ble grunnlagt i 2017 og som spilte Stanley Cup allerede i sin første sesong i ligaen. Der ble det 1-4-tap i kamper for Washington Capitals.

Første kamp spilles i Las Vegas søndag 16. mai klokken 21 norsk tid.

National Hockey League (NHL) torsdag, grunnserien:

St. Louis Blues - Minnesota Wild 7-3, Calgary Flames - Vancouver Canucks 4-1, Colorado Avalanche - Los Angeles Kings 5-1.

Mer fra Dagsavisen