Sport

Ingen dialog om permanent TIL-overgang for Sakarias Opsahl

VIF-utleide Sakarias Opsahl skal ifølge iTromsø være i dialog med TIL om en permanent overgang. VIFs sportssjef avkrefter samtalene.

Vålerenga-spiller Sakarias Opsahl er utlånt til Tromsø i OBOS-ligaen ut 2020-sesongen. Ifølge avisen iTromsø skal klubbene være i dialog om permanent overgang, men det stemmer ikke. Sportssjef i Vålerenga, Jørgen Ingebrigtsen, har ikke vært i samtaler med Tromsø og avkrefter dialogen.

– I og med at Sakarias er Vålerenga-spiller og har kontrakt med oss ut 2022, ville det vært naturlig at jeg hadde vært involvert i den dialogen, forteller Jørgen Ingebrigtsen til Dagsavisen på telefon og legger til:

– Så nei, det stemmer ikke.

Midbanespilleren Opsahl har så langt spilt én kamp fra start, og fått ett innhopp som Tromsø-spiller i OBOS-ligaen. TILs hovedtrener Gaute Helstrup har tidligere sagt lovende ord om den VIF-eide spilleren.

– Han har et bra overblikk. Tidligere har Sakarias vært brukt mye dypere i banen, men gjennom å spille indreløper ser vi at han kan utvikle seg offensivt, der vi tror han har mye uforløst og kan holde et høyt nivå, sier Helstrup til iTromsø.

Det kan bli flere minutter på banen for Opsahl når Tromsø møter Ranheim på bortebane tirsdag kveld.

Mer fra Dagsavisen