Historisk Bournemouth-seier

(West Ham - Bournemouth 3-4). Bournemouth vant i Premier League for aller første gang i klubbens historie da West Ham ble slått 4-3 borte. Callum Wilson ble den store helten med hattrick.

Av Petter Bøifot

West Ham har kommet hardt ned på jorda igjen etter den fantastiske serieåpningen mot Arsenal. Sist ble det 1-2-tap hjemme for Leicester, og lørdag tok Bournemouth en overraskende borteseier i London.

Moroa startet etter elleve minutter. Da satte Wilson inn sitt første for dagen, og like før halvtimen var spilt doblet han ledelsen.

West Ham gikk hardt ut etter hvilen, og på få minutter brakte de balanse i regnskapet.

Først reduserte Mark Noble på straffe, før Cheikhou Kouyaté utlignet like etter.

Da trodde nok de fleste at West Ham skulle snu kampen, men etter halvspilt omgang ga Marc Pugh, som kom inn for Joshua King etter 51 minutter, Bournemouth ledelsen igjen.

Scoret på straffe

Elleve minutter før slutt så Carl Jenkinson rødt da han laget straffe, og Wilson satte inn 4-2 fra ellevemeteren.

Like etter skapte Modibo Maïga ny spenning, men nærmere kom aldri West Ham.

Tottenham står fremdeles uten seier i årets sesong etter 1-1 borte mot Leicester lørdag.

Stortalentet Dele Alli ga Spurs ledelsen etter 81 minutter, men Leicester gikk rett i angrep og utlignet ved Riyad Mahrez.

Crystal Palace tok tre nye poeng da de slo Aston Villa 2-1 hjemme. Scott Dann ga Palace ledelsen, før et selvmål av Pape Souaré brakte lagene like langt.

Like før slutt ble Bakary Sako, som ble hentet til England av Ståle Solbakken i sin tid, den store helten for hjemmelaget i debuten.

Endelig Sunderland-poeng

Alexander Tettey spilte hele kampen da Norwich og Stoke endte 1-1. Mame Biram Diouf ga gjestene ledelsen etter ti minutter, Russell Martin utlignet like før halvtimen var spilt.

Sunderland har hatt en grusom sesongstart, men fikk sitt første poeng da de spilte 1-1 mot Swansea.

Bafétimbi Gomis ga gjestene ledelsen helt mot slutten av første omgang, men Jermain Defoe reddet Sunderland med sin scoring etter 62 minutter. (©NTB)