Fotball

Her er United-troppen: Romelu Lukaku utelatt til Kristiansund-kampen

Ole Gunnar Solskjær har tatt ut 26 spillere i Manchester Uniteds tropp til tirsdagens treningskamp mot Kristiansund. Romelu Lukaku er ikke med i troppen.

Den belgiske spissen har slitt med spilletid i sesongoppkjøringen som følge av skadeproblemer. I tillegg er 26-åringen kraftig koblet til italienske Inter og Juventus.

Eric Bailly er som ventet ikke med i troppen i tirsdagens kamp på Ullevaal. Forsvarsspilleren pådro seg en kneskade mot Tottenham torsdag.

Følg Dagsavisen på Facebook og Twitter!

I troppen finnes det flere store navn, som deriblant Paul Pogba, David de Gea og Marcus Rashford.

Pogba har tidligere sagt at han ønsker seg bort. Franskmannen er ønsket i Real Madrid, men en overgang har latt vente på seg.

Les også: Premier League-drømmen ble sann

Fire målvakter

Solskjær har tatt ut hele fire målvakter til tirsdagens kamp. Lee Grant er tilbake etter en skade. I tillegg er de Gea, Sergio Romero og Joel Pereira mulige valg mellom stengene.

– Det er sannsynlig at det blir mange bytter på Ullevaal siden spilletid og kamptrening er ekstremt viktig på denne tiden, varsler klubben på sitt nettsted.

Hele troppen: David de Gea, Lee Grant, Joel Pereira, Sergio Romero, Diogo Dalot, Phil Jones, Victor Lindelöf, Marcos Rojo, Luke Shaw, Chris Smalling, Axel Tuanzebe, Aaron Wan-Bissaka, Ashley Young; Fred, Angel Gomes, Daniel James, Jesse Lingard, Juan Mata, Nemanja Matic, Scott McTominay, Andreas Pereira, Paul Pogba; Tahith Chong, Mason Greenwood, Anthony Martial, Marcus Rashford. (NTB)

Mer fra Dagsavisen