Her er Roy Johansens tre nysignerte unggutter

VIF hockey bygger lag mot første sesong i ny amfi.

VIF Hockey melder i dag at de har signert tre unge spillere. På sine egne websider kaller de dem «tre av Norges største hockeytalenter».

Keeper Tobias Johansen Breivold hadde en glimrende sesong for Vålerengas U21-lag forrige sesong der han ble seriemester, og gjorde sine saker meget godt da han fikk muligheten i eliteserien i et par kamper på utlån i Narvik. Han fikk også en A-lagskamp for Vålernga. 18-åringen, som har gått gradene i Vålerenga, har nå re-signert med moderklubben, men kan få en tøff jobb med å utfordre Steffen Søberg i VIF-målet sånn helt med det første.

– Det blir kult å spille for klubben jeg alltid har spilt i, sier han til VIF Hockeys websider. 

LES OGSÅ: Klaesson var ønsket av Leeds United: – Det er stort

Nye Jordal blir fett

Leo Halmrast fikk 39 kamper for A-laget i fjor, og fornyer nå. Han satte sitt første mål i Get-ligaen da han var 16 og ble nominert som årets nykommer i øverste divisjon. Han har nå blitt 17.

Sistemann er Calle Spaberg Olsen. Han forlot Vålerenga for et års tid siden for å spille for svenske Rögle, og har spilt ti kamper i den svenske hockeyligaen i året som har gått. I april meldte VG at unge Spaberg Olsen har kommet seg inn på rankinglista før NHL-draften.

(Hva som skjer med den er ennå ikke avklart, siden hele NHL-draften er utsatt på grunn av pandemien).

– Det å komme inn i nye Jordal blir fett. Jeg gleder meg, sier Spaberg Olsen i samme sak.

LES OGSÅ: Gir Grüners eliteserieprosjekt ett år til – må se framgang for å fortsette