Hat trick av Messi og ny Barcelona-rekord

Barcelona har nå 35 kamper uten nederlag og satte med det spansk rekord etter 5-1 over Rayo Vallecano torsdag.

Av Espen Hartvig

Barcelona borteslo Rayo Vallecano torsdag. Det ble til slutt 5-1 og ga også spansk rekord i antall kamper på rad (35) uten tap.

Rekka uten nederlag ser ut til å kunne bli en bra bit lenger også. Barcelona er i en egen liga. Real Madrid hadde den forrige bestenoteringen fra 1988/89-sesongen.

Lionel Messi scoret tre av målene. Kampen var meget dramatisk. Både Diego Llorente og Manuel Iturra hos Rayo fikk direkte rødt i 2.-omgangen.

Ivan Rakitic scoret Barcelonas første mål. Arda Turan laget det siste noen minutter før slutt.

«Barca» har nå åtte poengs ledelse ned til toeren Atlético Madrid. Rayo kjemper desperat for å overleve i divisjonen.