Nyheter

Har ikke tatt en avgjørelse rundt prøvespillerne

KFUM-trener Jørgen Isnes mener Kjetil Haug og Emmanuel Troudart gjorde det «helt ok» i 0-3-tapet i treningskampen mot Skeid. Han vil ikke røpe om de to blir signert.

LSK-hallen (Dagsavisen): Fredag tapte «Kåffa» 0-3 i treningskamp i lokaloppgjøret mot Tom Nordlies Skeid-mannskap.

KFUM-trener Jørgen Isnes sier at divisjonsrival Skeid vant fullt fortjent. Han er likevel ikke urolig med tanke på seriestarten i 1. divisjon i slutten av mars.

– Tapet tar ikke vekk nattesøvnen min, altså. Men vi aksepterer aldri tap. Måten vi tapte på mot Skeid er selvfølgelig noe vi må jobbe med. De var aggressive, vi spilte litt for naivt. Vi inviterte Skeid til å spille på det de er gode på, sa Isnes til Dagsavisen etter matchen.

– Men jeg tror resultatet lyver litt. Jeg tror vi er ganske jevne med Skeid. Det blir generelt mange jevne kamper i 1. divisjon, la han til.

Isnes er glad for å være i gang med treningskamper. Nå vender han blikket framover.

Les også: Fredheim Holm debuterte mot gamleklubben: – Ikke så spesielt (DA+)

Prøvespillere

– Det gjelder å bygge videre. Vi har jobbet litt med frispillingsfasen. Vi var tidvis gode på det mot Skeid, men så var det også en del slurv. Så har vi en del å jobbe med på siste tredel når vi først kommer oss forbi pressleddene. Og så blir det for lett å komme til sjanser mot oss. Det må vi jobbe med.

To prøvespillere fikk sjansen mot Skeid: Keeper Kjetil Haug (Sogndal) og midtstopper Emmanuel Troudart (Ull/Kisa). Haug slo ballen i eget mål på 0-1 mot Skeid fredag.

– Kjetil var uheldig på den første scoringen. Det skal i utgangspunktet være keepermat. Men han spilte seg opp etter det, og har vært god på trening. Emmanuel var ganske ålreit i den omgangen han spilte. Samtidig skal Skeids 2-0-scoring i utgangspunktet være stoppermat. Men alt i alt gjorde de det helt ok, sa KFUM-treneren.

– Når tar dere en avgjørelse rundt de to?

– Vi håper å ha stallen helt på plass i løpet av neste (kommende) uke. Så vi må vurdere disse prøvespillerne opp mot hverandre. Men vi skal i hvert fall ha inn en keeper og en stopper.

Saken fortsetter under bildet

En konsentrert Jørgen Isnes på sidelinjen mot Skeid i fredagens treningskamp i LSK-hallen.

KFUM-trener Jørgen Isnes i LSK-hallen fredag. Foto: Jørn H. Skjærpe

Les også: Tom Nordlie: – Kassa er tom (DA+)

Holm-ros

– Kan det komme flere inn?

– Nei. Men uheldigvis fikk Håkon Stavrum trolig en alvorlig skade mot Skeid. Jeg tror det er hans tredje korsbåndskade. Det kan være det. Vi får krysse fingrene, men.. Det er utrolig kjedelig, for han har jobbet så hardt. Og han hadde en fantastisk sesong i fjor. Fredagskvelden ble litt ekstra ødelagt av det. Han kjente det med en gang etter en situasjon i førsteomgangen, svarte Isnes.

Treneren er derimot fornøyd med at veteranen Daniel Fredheim Holm fikk sin KFUM-debut.

– Han var helt grei mot Skeid, det ble noen unødvendige balltap. Men han ser bra ut på trening, og han holder seg skadefri. Det er viktig for oss. Han har en viktig mentorrolle for de unge spillerne, sa Isnes.

I den forbindelse trakk han også fram 2003-fødte Rahul Sharma, som fikk sin første A-lagskamp og var et friskt pust på tampen mot Skeid.

– En kjempedebut av unggutten, sa Isnes.

Mer fra Dagsavisen