Sport

Grorud-trener Kjønø: – Vi manglet kun et resultat

(Grorud - Lillestrøm 0-1). Groruds debut i OBOS-ligaen ble poengløs. Men for trener Eirik Kjønø var det mye positivt å ta med seg.

GRORUD ARCTIC MATCH (Dagsavisen): – Jeg er veldig fornøyd med gjennomføringen av kampen. Alt gikk etter planen. Vi manglet kun et resultat, i form av poeng, sa Grorud-trener Eirik Kjønø til Dagsavisen etter kampen.
Han var ikke alene om å mene at Grorud kom godt fra debuten på nivå to. Alle vi snakket med i det kalde været var enige om at Grorud leverte en god kamp.
– Vi spilte bra, så dette er surt. Vi manglet noe i den siste avgjørende fase av spillet, ellers spilte vi bra. Vi spilte vårt spill, og gjør på ingen måte bort oss mot LSK, sa kaptein Preben Mankowitz til Dagsavisen etter kampslutt.

Imponerte Bakke

Også i LSK-leiren var det bred enighet om at Grorud leverte en solid kamp. Trener Geir Bakke:
– Jeg syns de fremsto veldig trygge og flinke. Innimellom ble vi løpende imellom. Det kunne fort gått galt for oss. Men kampen sett under ett, var det kanskje ikke helt ufortjent at vi vant. Vi var hakket bedre når man ser hele kampen under ett, sier Bakke.
LSK's Thomas Lehne Olsen sa dette i mix-sonen:
– Grorud var veldig gode, det var så vidt vi dro dette i land. Det ble det vi kan kalle en krigeseier.

Dårlig betalt

En av Groruds beste spillere, som ofret seg foran egen kasse, som slo fine stikkere, som jobbet og jobbet, og også kom til et par avslutninger, Elias Kristoffersen Hagen, sa dette til Dagsavisen:
– Vi spiller bra, men får dårlig betalt. Vi brukte litt tid på å "ta nivået", men mot slutten av 1. omgang og utover etter pause, kom vi inn i det, og var fullt på høyde med dem.
– Dere har - på papiret - fire tøffe åpningskamper. Nå venter Ranheim (b), Sogndal (h), og Kongsvinger (b). Hva betyr det?
– Vi tenker ikke slik. Alle kamper lever sine liv. Vi tar det som det kommer, sier Hagen som senere i år blir Bodø/Glimt-spiller.
Vi lar trener Kjønø avslutte oppsummeringen av 0-1-tapet:
– Vi møter jo Ranheim i Trondheim allerede mandag, så nå er det restitusjon for alle penga. Vi har jobbet bra, forholdene tatt i betraktning, litt i det skjulte, kan man si. Vi fikk vist oss fram, og det er godt for oss alle sammen å konstatere at vi absolutt tar nivået og har noe her å gjøre. Vi må bare være litt mer effektive, avslutter Eirik Kjønø etter åpningsforestillingen på hjemmebane.


Mer fra Dagsavisen