Nyheter

Grorud inviterer til fotballfest 2. påskedag

Grorud håper å «fylle tribunene» i første serierunde. På internett.

Bilde 1 av 4

Denne saken skulle aller helst handlet om at billettsalget gikk så det suste, til det som skulle bli tidenes første 1. divisjonskamp i Groruddalen.

Koronaviruset har imidlertid satt en effektiv stopper for den historiske kampen mot Øygarden. Likevel lover Grorud god fotballunderholdning denne dagen. Ikke på sin nye hjemmebane, men på sin flunkende nye hjemmeside.

– Det blir full kamp annen påskedag, da vi egentlig skulle tatt imot Øygarden til vår første kamp i 1. divisjon. Vi håper likevel at folk kjøper billett, og så skal vi vise forrige sesongs siste kamp, da vi sikret opprykket hjemme mot Fram Larvik, på våre hjemmesider, sier medieansvarlig i Grorud, Frode Englund på telefon til Dagsavisen.

Les også: VIF-backen om Fagermo: – Merker det på kroppen når han kjefter på deg

Tiggeprosjekt

Englund forteller videre at dette er et «tiggeprosjekt». Og legger ikke skjul på at klubben hadde trengt pengene fra billettsalget mot Øygarden. Tanken med å vise kampen mot Fram Larvik er å gi noe tilbake til de som skulle velge å legge igjen noen kroner til en kamp som aldri vil bli spilt.

– Vi håper på «fulle tribuner», sier en positiv Englund.

Beskjed fra Kjønø

Heller ikke Grorud-trener Eirik Kjønø la skjul på at pengene vil komme godt med, da han oppfordret sine supportere til å kjøpe billett tirsdag.

«Mange klubber sliter i disse dager, inkludert Grorud IL. 13. april vises vår historiske kamp mot Fram på hjemmesiden vår. Støtt klubben med å kjøpe billett på Vipps 13139, uansett om du får sett den eller ikke», skriver han på Twitter.

Samleside: Alt du trenger å vite om korona

Mer fra Dagsavisen