Grorud er serieleder i 2. divisjon

(Grorud - Senja 2-1). Grorud har flyt. Da både Åsane og Kjelsås tapte sine kamper lørdag, benyttet Grorud muligheten søndag. Men seieren satt langt inne.

Oliver Edvardsen ble den store helten og sikret tre poeng for Grorud da han satte inn den avgjrende scoringen to minutter på overtid. Han fikk ballen inne i straffefeltet og fant den åpningen han trengte.

Dermed ellevill begeistring på Grorud for at alle tre poengene ble igjen ved Trondheimsveien.

Grorud har fire seirer på sine fem siste kamper. Og det er grunnen til at de leder ligaen.

Etter kun ni minutter tok Senja ledelsen ved Markus Johnsgård på Grorud kunstgress, men fire minutter senere utlignet Henrik Bredeli for Grorud. Lagene gikk av banen til pause på stillingen 1-1.

Edvardsen scoret det avgjørende målet for Grorud etter 90 minutters spill. Målet gjør at Grorud-spilleren står med fem scoringer denne sesongen.

Groruds Emilio Garcia, Elias Kristoffersen Hagen og Fabian Østigård Ness fikk se det gule kortet. For Senja fikk Sondre Laugsand og Henrik Johnsgård gult kort.

Etter søndagens seier har Grorud 21 poeng på ti kamper, og ligger dermed to poeng foran Åsane og Kjelsås.

264 tilskuere løste billett til oppgjøret på Grorud.