Glesnes vant duellen med Kamara – ny seier for Deila

Jakob Glesnes og Philadelphia Union hadde små problemer med å slå Ola Kamaras DC United 4-1 i Major League Soccer lørdag. Også Ronny Deila vant.

Det var aldri noen tvil om hvor seieren skulle ende i den norske duellen mellom Kamara og Glesnes. Philadelphia Union pangstartet kampen med tre scoringer de første 21 minuttene.

Den polske spissen Kacper Przybylko satte inn de to første, mens angrepskollega Sergio Santos sto for den tredje. Deretter så hjemmelaget seg aldri tilbake.

DC United fikk sin redusering etter 18 minutters spill i annen omgang, men i mellomtiden hadde vertene økt til 4-0.

Dermed endte oppgjøret 4-1. Jakob Glesnes spilte samtlige 90 minutter i Philadelphias midtforsvar, mens Ola Kamara ble tatt av banen etter en snau time.

Etter en tung start på sesongen begynner det å svinge mer av Ronny Deilas New York City. Lørdag kom den andre strake seieren da Chicago Fire ble slått 3-1.

Keaton Parks, svenske Anton Tinnerholm og finnen Anton Tinnerholm scoret målene.