Fredheim Holm tapte i KFUM-debuten: – De var bedre enn oss

(KFUM Oslo - Skeid 0-3). Daniel Fredheim Holms første match etter Vålerenga-exiten endte med tremålstap mot Tom Nordlie og co.

LSK-hallen (Dagsavisen): Johannes Nunez Godoy, David Hickson Gyedu-Nkuah og et selvmål ga Tom Nordlies Skeid-mannskap seieren.

– Det var fint å få KFUM-debuten. Formen kjennes bra, men det er tidlig ennå. Man ønsker alltid å komme i gang. Så vil man at resultatet skulle vært annerledes, men slik er det, sier Fredheim Holm til Dagsavisen.

– Hvordan var det å debutere mot gamleklubben?

– Det var ikke så spesielt, skal jeg være helt ærlig. Det er jo 20 år siden jeg var der, jeg kjenner ingen andre der enn Morten Berre nå, poengterer han.

Nivå to

Både KFUM og Skeid rykket opp fra 2. divisjon i fjor. Nå ruster lagene seg for spill på nivå to.

En av KFUMs forsterkninger er altså spillende assistenttrener Daniel Fredheim Holm, som forlot Vålerenga etter forrige sesong. 33-åringen fikk én omgang for «Kåffa» i LSK-hallen fredag. Veteranen hadde en avslutning på mål, men skuddet gikk like utenfor.

Skeid fikk en drømmestart på oppgjøret etter drøyt fem minutter, da KFUMs keeper og prøvespiller Kjetil Haug slo ballen i eget mål etter corner.

Johannes Godoy fikk muligheten til å øke få minutter etter, men avslutningen hans gikk over mål fra god posisjon.

KFUM kjempet på for en utligning. Daniel Fredheim Holm skjøt utenfor fra distanse, mens Lars Olden Larsens frispark ble avverget av Skeid-keeper Idar Nordby Lysgård.

Mange bytter

Åtte minutter før hvilen fikk Godoy uttellinga for Skeid, etter et godt forarbeid av Johnny Buduson på høyresiden. Godoys hodestøt fant veien til nettmaskene.

I pausen gjorde begge lag en rekke bytter, noe som preget resten av oppgjøret. KFUM maktet ikke å mobilisere til en sluttspurt. I stedet var det Skeid som fikk score matchens siste mål. David Tavakoli serverte David Hickson Gyedu-Nkuah, som punkterte til 3-0. Flere mål ble det ikke.

– Vi må bli bedre. Skeid vant fortjent i dag. Men vi har noen måneder på oss. Vi skal jobbe hardt og målrettet for å være et stabilt og godt lag i 1. Divisjon, sier Fredheim Holm

– Det er mange gode, unge spillere her, spillere som har overrasket meg veldig. Jeg tror 2019 kan bli et veldig bra år for KFUM, sier veteranen.

PS. KFUM stilte uten nøkkelspillerne Stian Sortevik og Robin Rasch.