Maguires drømmetreff åpnet målfesten da Solskjærs United gikk videre i FA-cupen

Manchester United lekte med Tranmere og vant hele 6-0 i FA-cupens 4. runde søndag. Et langskudd fra Harry Maguire innledet scoringsshowet.

Det var vanskelige spilleforhold på en gjørmete Prenton Park like utenfor Liverpool søndag, men det ble veldig enkelt for Manchester United å ta seg videre i FA-cupen.

Tranmere slo ut Watford torsdag i en utsatt returkamp fra tredje runde, men var langt unna å ta nok en Premier League-skalp mot Solskjærs utvalgte.

Med 5-0 til pause og 6-0 til slutt ble det en etterlengtet opptur for kristiansunderen som har vært i hardt vær den siste tiden.

Maguire-perle

Harry Maguire åpnet scoringsfesten på vakkert vis da han etter ti minutter klinte til fra 20 meter og klistret ballen opp i nettaket. Den høyreiste midtstopperen fikk et drømmetreff og ballen suste i mål bak en forfjamset Tranmere-keeper.

I løpet av de neste seks minuttene måtte keeperen plukke to nye baller ut av nettet etter scoringer av Diogo Dalot og Jesse Lingard.

Det gjorde at Manchester United ledet 3-0 etter bare et drøyt kvarters spill.

Komfortabelt

Etter 41 minutter steg Phil Jones høyest på en corner og stanget inn nok et mål fra en forsvarsspiller.

Rett før pause skrudde Anthony Martial inn 5-0, noe som ble hans siste involvering i kampen. Med seieren så å si i boks kunne Solskjær bytte ut franskmannen ved pause og la stjernespissen hvile før returoppgjøret i ligacupen mot Manchester City kommende onsdag.

56 minutter ut i kampen fikk Martials spisskollega Mason Greenwood sjansen til å legge på til 6-0 på straffespark. Unggutten, som har markert seg denne sesongen med flere mål med sin presise venstrefot, satte enkelt inn straffesparket med høyrefoten.

Flere mål ble det ikke, og Manchester United går dermed videre til åttedelsfinalene i FA-cupen. Hvem de møter der blir klart mandag kveld.