Fotball

Palmer slo Haaland i kåring – ble årets unge spiller i Premier League

Chelsea-stjernen Cole Palmer ble kåret til årets unge spiller i Premier League. 22-åringen har levert en kjempesesong og står med 22 mål.

Erling Braut Haaland har scoret 27 mål og var også nominert, men fikk ikke utmerkelsen for annet år på rad. Nordmannen ble i fjor kåret til årets spiller og årets unge spiller, men i år ble det i stedet hans tidligere lagkamerat i Manchester City, opplyser Premier League.

Det er fansen som stemmer fram vinneren av prisen som går til en spiller som er 23 år eller yngre. Palmer er den første Chelsea-spilleren til å vinne prisen som for første gang ble delt ut i 2019/20-sesongen.

Palmer gjorde overgang fra City til Chelsea i fjor sommer og har vært de blåkleddes klart beste spiller denne sesongen.

Palmer kan også stemmes fram som årets spiller. Der får han konkurranse av Haaland, Martin Ødegaard, Phil Foden, Declan Rice, Alexander Isak, Virgil van Dijk og Ollie Watkins. Vinneren offentliggjøres lørdag formiddag.

Både Haaland og Ødegaard kan gå til topps i PL med sine lag denne sesongen. Haaland og City vinner tittelen om de slår West Ham, mens Arsenal må slå Everton og samtidig håpe at City avgir poeng.


Mer fra Dagsavisen