Røa stoppet Branns seiersrekke – Lyn vant over bunnlaget

Brann sto med fire strake, mens Røa bare hadde én seier på de siste fem kampene. I Bergen fikk imidlertid Røa satt en stopper for Branns seiersrekke og fikk med seg et knallsterkt poeng hjem.

Det var første gang Brann avga poeng siden 2-4-tapet for LSK i serieåpningen midt i mars. Kampen onsdag kveld endte 1-1 på Brann stadion.

Røa tok ledelsen tidlig i 2. omgang etter hjørnespark. Serven fra Cassandra Bogere ble bokset ut av keeper Aurora Mikalsen. I returrommet sto Mari Nyhagen, som dempet ballen og lempet den inn. Mina Bell Folland prøvde å nikke, men ballen seilte over henne og inn i mål.

Brann-spillerne mente at Folland var i offsideposisjon og håpet på en fløyte, men ble ikke hørt. Nyhagen så ut til å bli matchvinner inntil Tomine Svendheim utlignet i det 79. minutt med et skudd i lengste hjørne.

LSK Kvinner slo tilbake dagen etter å ha fått poengtrekk på grunn av dårlig klubbøkonomi. Stabæk ble slått 3-2 i LSK-hallen med scoringer av Asdis Halldorsdottir, Katrine Winnem Jørgensen og Tonje Erikstein.

Lyn slo tabelljumbo Arna-Bjørnar 1-0 med scoring av Luisa Galteland et snaut kvarter før slutt på Kringsjå, mens det ble 1-1 mellom Åsane og Kolbotn.

Vålerenga og Rosenborg hadde kampstart en time senere. Det sto 0-0 ved pause på Intility.