Antony ut på båre da Manchester United knuste Chelsa og sikret mesterligaplass

Manchester United valset over Chelsea med 4-1 og sørget for en plass i mesterligaen kommende sesong. Et skår i gleden var skaden til Antony.

Den brasilianske vingen så ut til å ha store smerter i ankelen og ble båret av banen etter en snau halvtime.

– Det er reaksjonen til en spiller som vet at han vil være ute i en tid, med hånden som slår i bakken, sa Sky Sports-ekspert Gary Neville.

Marcus Rashford kom inn for Antony og fikk æren av å sette inn 3-0 og sitt 30. mål for sesongen.

Spørsmålet er om Antony vil rekke cupfinalen mot Manchester City 3. juni. Neville mener han ville vært en garantert mann i startelleveren til United-manager Erik ten Hag.

– Ten Hag har et par ting å finne ut av nå, sa Neville.

Seieren betyr samtidig at Liverpools syltynne håp om Champions League til høsten er borte. Jürgen Klopps menn er garantert å bli nummer fem før den siste serierunden.

United opprettholdt sin gode statistikk på Old Trafford: De rødkledde har ikke tapt der siden nederlaget mot Real Sociedad i september i fjor.

Chelsea var godt med i kampen bortsett fra foran mål. Mot slutten gikk de blåkledde nok en gang i oppløsning med to mål imot av Bruno Fernandes og Marcus Rashford innenfor fem minutter.

Casemiro har funnet målformen i United. Han scoret sitt sjuende mål for sesongen da han headet inn 1-0 etter fem minutter. På overtid i første omgang satte Anthony Martial inn 2-0 på åpent mål. I 2. omgang kom 3-0 og 4-0 for et hardt presset Chelsea-lag.

João Félix reduserte til 1-4 minuttet før slutt med et flott skudd fra 17 meter. London-klubben har kun én seier på de 13 siste kampene. Newcastle venter i siste seriekamp.

Om ni dager venter også FA-cupfinale for Manchester United. Da venter byrival Manchester City og Erling Braut Haaland.

Før det tar United imot Fulham på Old Trafford.