Frankrike vant knepent i Irland – Nederland slo tilbake mot Gibraltar

Frankrike slo Irland 1-0 og står dermed med to av to mulige seirer i åpningen av EM-kvalifiseringen, mens Nederland vant 3-0 over Gibraltar.

Målet til Benjamin Pavard like etter pause ble det eneste for Frankrike, som med det tok sin andre seier hittil i kvalifiseringen.

Frankrike storspilte mot Nederland i den første kampen og vant hele 4-0. Da scoret kaptein Kylian Mbappé to ganger. Mandag fløt det ikke like godt for franskmennene, som måtte tåle 0-0 til pause.

De trengte ikke lang tid etter hvilen på å ta ledelsen. Pavard avsluttet via tverrliggeren og i mål etter 50 minutters spill.

Nederland reiste seg etter fadesen mot Frankrike og slo Gibraltar 3-0 på hjemmebane. Memphis Depay og Nathan Aké (to mål) sto for scoringene som sikret den første trepoengeren.

Tidlig i annen omgang ble Liam Walker utvist for Gibraltar.

Frankrike skal møte Gibraltar og Hellas i juni, mens Nederland ikke spiller sin neste kvalifiseringskamp før i september.