Salah og Van Dijk scoret i etterlengtet Liverpool-opptur

Liverpool tok en viktig trepoenger med 2-0 mot Wolverhampton i den engelske toppdivisjonen onsdag.

Onsdagens oppgjør var fjerde gangen de to lagene har møttes på 53 dager. I forrige møte tilbake i starten av februar ble det 3-0-seier til Wolves på Molineux, noe Liverpool var ute etter å revansjere i onsdagens hjemmekamp.

De rødkledde stanget lenge, men fikk til slutt uttelling da Liverpool-kaptein Virgil van Dijk scoret kampens første mål i det 73. minutt. Bare tre minutter senere la Mohamed Salah på til 2-0, og de tre poengene var dermed langt på vei i boks for vertene.

Trepoengeren var viktig i kampen om europacupspill neste sesong. Lørdag ble det poengdeling mot Crystal Palace. Klubben hadde ikke tatt mer enn åtte poeng i ligaen siden nyttår før onsdagens oppgjør.

Med seieren kryper Liverpool opp på sjetteplassen i Premier League, à poeng med Fulham som har én kamp mer spilt. Newcastle er to poeng foran på femteplassen.