Haaland tilskuer da City gikk videre i FA-cupen

Manchester City tok seg enkelt videre fra femte runde av FA-cupen tirsdag. To mål fra Phil Foden og ett fra Kevin De Bruyne sikret 3-0-seier mot Bristol City.

Erling Braut Haaland var ikke blant Pep Guardiolas utvalgte til kampen. Fra benken kunne nordmannen se laget sitt ta en oppskriftsmessig seier mot antatt langt svakere motstand.

Phil Foden sendte gjestene i føringen etter seks minutter. I kjent City-stil fant Riyad Mahrez engelskmannen med et flatt innlegg. 22-åringen fikk stå helt alene på bakerste stolpe og kunne enkelt prikke inn 1-0.

Samme mann la på til 2-0 kvarteret før slutt. Da var det Haaland-erstatter Julian Alvarez som var nest sist på ballen. De Bruyne satte 3-0 med et flott langskudd sju minutter senere.

I fjorårets utgave av FA-cupen røk City ut av semifinalen mot Liverpool. Sist de blåkledde fra Manchester vant turneringen, var i 2019.

Tre kamper til ble spilt i FA-cupen tirsdag. Brighton slo Stoke 1-0, mens Leicester gikk på et overraskende 1-2-tap mot Blackburn. Mellom Fulham og Leeds endte det 2-0.