Blackburn rystet Leicester – klar for kvartfinale i FA-cupen

Championship-laget Blackburn tok for seg mot Premier League-laget Leicester og er videre til kvartfinalen i FA-cupen med 2-1 på bortebane.

Gjestene rystet Leicester og ledet 2-0 etter 52 minutter. Tyrhys Dolan og Sammie Szmodics scoret målene for Blackburn.

Innbytter Kelechi Iheanacho reduserte til 1-2 etter 67 minutter, men mer kom det ikke fra laget som ligger på 14.-plass i Premier League.

Leicester var flere ganger nær å utligne og traff stolpen på overtiden, men Jon Dahl Tomassons lag holdt unna. Leicester startet med flere reservespillere, men Blackburn var også uten flere av sine nøkkelspillere.

Blackburn ligger på 5.-plass i Championship med ni poeng opp til Sheffield United på direkte opprykksplass.