Fotball

Tre stolpetreff da Liverpool avga poeng igjen mot Crystal Palace

Liverpool prøvde å slå tilbake etter stjernesmellen mot Real Madrid. Jürgen Klopps menn holdt nullen i London, men avga poeng igjen med 0-0 mot Crystal Palace.

Det skjedde i en kamp med tre stolpetreff, hvorav gjestene sto for to.

Halvveis i første omgang nikket Diogo Jota i stolpen fra nesten død vinkel da Joel Matip slo ballen inn igjen etter et frispark fra Andy Robertsom som gikk gjennom feltet.

I det 41. minutt holdt nonsjalant forsvarsspill av Trent Alexander-Arnold på å koste Liverpool dyrt. Han lot seg overrumple med ballen av Jeffrey Schlupp, som vant den fra ham og serverte Jean-Philippe Mateta, som kunne fyre løs fra kort hold. Ballen traff tverrliggeren og spratt over.

Salah nær

I det 49. minutt var Mohamed Salah svært nær å pynte på sin ypperlige statistikk mot Crystal Palace. Joachim Andersen blokkerte et forsøk fra Jota inne i feltet, men ballen spratt rett til egypteren, som fra en posisjon ute til høyre skrudde ballen over keeper Vicente Guaia og så den treffe tverrliggeren bak ham.

Salah kom til oppgjøret med sju mål og fire assist på 11 tidligere Premier League-kamper mot lørdagens motstander.

I det 81. minutt kunne det blitt en ny assist da han på en rask kontring spilte Cody Gakpo alene gjennom. Nederlenderen nådde ballen før keeper og vippet den over ham, men utenfor lengste stolpe.

Ikke nok

Liverpool hadde trengt alle poengene for å få kontakt i jakten på topp-fire-plassering. Det er nå seks poeng opp til Tottenham på den siste plassen som gir mesterligaspill.

Palace sliter med å vinne kamper, men er takket være sitt poeng to seirer foran nedrykksstreken.(©NTB)

Nyeste fra Dagsavisen.no: