Manchester United trygt til ligacupfinale – sene mål ga 2-0 i returkampen

Returkampen mot Nottingham Forest ble en transportetappe for Manchester United, som vant 2-0 og er klar for ligacupfinale mot Newcastle i slutten av måneden.

Anthony Martial scoret ledermålet i det 73. minutt. Han banket til på returen etter at Scott McKenna blokkerte et skuddforsøk fra Marcus Rashford.

Tre minutter senere spaserte Fred ballen i tomt mål etter at Rashford møtte et innlegg fra Bruno Fernandes og serverte ham ved motsatt stolpe.

Jobben var egentlig gjort med 3-0-seieren på bortebane forrige uke. Forest hadde et par store sjanser til å ta ledelsen i første omgang på Old Trafford. Det ville skapt en gnist av spenning, men kampen om finalebilletten var langt på vei avgjort allerede før avspark.

Sancho tilbake

Etter en time kunne publikum ønske Jadon Sancho tilbake på banen for første gang siden 22. oktober. Han har hatt både fysiske og mentale utfordringer siden da, men han kan bli veldig god å ha i lagets sesonginnspurt med viktige kamper i fire turneringer.

Sancho kom inn sammen med Rashford og Martial som del av et trippelbytte. Det var de to andre innbytterne som låste opp Forest-forsvaret da kampen ble avgjort.

Sam Surridge hadde en stor sjanse til å score et trøstemål på tampen, men Tom Heaton svarte med en god redning.

Forest-sjanser

I første omgang trengte kampen et Forest-mål for å få nerve, og det kunne fort ha skjedd. I det 34. minutt fikk Brennan Johnson ballen med seg i en duell med Casemiro og fyrte løs øye til øye med keeper Heaton, men rett i beinet hans.

I det 43. minutt var det enda nærmere. Johnson red en takling fra Casemiro ute på siden og fant Emmanuel Dennis inne foran mål. Han fyrte løs på volley med retning mot hjørnet, men Surridge sto i veien og berget høyst ufrivillig hjemmelaget.

United hadde sin største sjanse i første omgang da Wout Weghorst på overtid nikket i stolpen på et flott innlegg fra Casemiro.