Etterforsker mistenkelige pengespill etter Arsenals FA-cupseier

Det engelske fotballforbundet har innledet undersøkelser rundt det som omtales som mistenkelige bettingmønstre rundt Arsenals FA-cupseier mot Oxford.

Arsenal vant mandagens kamp 3-0 etter at Oxford holdt stand på 0-0 til langt ut i annen omgang.

Mohamed Elneny sendte Arsenal i ledelsen, før Eddie Nketiah scoret to ganger. Martin Ødegaard ble sittende på benken hele kampen.

De mistenkelige spillemønstrene opplyses om av det britiske nyhetsbyrået PA. Det skal ifølge Daily Mail dreie seg om det gule kortet Oxford-spiller Ciaron Brown ble tildelt.

24-åringen havnet i dommerens bok etter 59 minutter. Han stanset da tomålsscorer Nketiah med ulovlige midler. Det var kampens eneste gule kort.

Det engelske fotballforbundet skal ha blitt gjort oppmerksom på bettingmønstrene som er oppdaget og har innledet en etterforskning.

PA har kontaktet Oxford for å få en kommentar til saken, uten å få svar.