Fotball

Bekreftet: Vålerengas Christensen til ungarsk fotball

VIF-spiller Tobias Christensen (22) går til den ungarske klubben Fehérvár. Klubbene er blitt enige om overgangen, opplyser Vålerenga på sin hjemmeside.

22-åringen spilte 64 kamper og scoret sju mål for Vålerenga. Han har skrevet under på en treårskontrakt med sin nye klubb, som er på 8.-plass i ungarsk eliteserie.

Christensen kom til Vålerenga i forkant av 2021-sesongen og hadde to år igjen av kontrakten. Nå venter derimot et ungarsk eventyr.

– Jeg har hatt en veldig fin tid i Vålerenga og møtt fantastiske folk. Jeg skulle ønske vi hadde gjort det litt bedre sportslig de to sesongene, men jeg har fått venner for livet og gode minner, sier Christensen.

– Jeg gleder meg til å komme i gang i Ungarn. Klubben har ambisjoner om Europa-spill, og jeg forventer å skulle være med å bidra fra dag en. Jeg er i fysisk god form og skal bruke den lille måneden fram til første kamp til å bli kjent med nye lagkamerater og måten de spiller på, sier han videre.

Mer fra Dagsavisen